Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ SWORD ART ONLINE ALICIZATION LYCORIS KARAKTEREK MUTATKOZTAK BE

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris részleteket fedett fel. A játékosok Sword Skill képességeik mellett nyolc különböző Sacred Art technikával fordíthatják meg a küzdelmek végkimenetelét és söpörhetik el ellenfeleiket. Minden Sacred Art egyedi harci hatásokat biztosít, és fel is tölthető a még pusztítóbb csapásokért.

 

 

A kiadó emellett új karaktereket is felfedett az alapműből:


• Renly Synthesis Twenty-Seven: Az Integrity Knights tagjaként a Dark Territory erői ellen harcol a Human Empire seregeinek vezetőjeként. Renly az egyetlen Twin-Wing Blade fegyverek, különösen a „Twin-Edged Wings" forgatására képes karakter.
• Sheyta Synthesis Twelve: A Sheyta the Silent Taciturn néven is ismert Integrity Knight tagként az Adminisztrátor egy isteni fegyverrel - The Black Lily Sword - ajándékozta meg, amivel képes mindenen átvágni magát.
• Sortiliena Serlut: A Swordcraft Academy osztályában másodikként végző Sortiliena saját harcstílusával és Claymore típusú fegyverével száll küzdelembe.

 

A játékosok továbbá számos megjelenés utáni SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris tartalomra is számíthatnak, köztük napi küldetésekre, amikkel CUBE jegyeket szerezhetnek, melyeket CUBE-ra válthatnak. Minden CUBE egy véletlenszerű tárgyat - kosztümöt, fegyverfestést és sok mást - tartalmaz. A játékosok ezeket a tárgyakat SAO érmékért közvetlenül is megvásárolhatják a játékbeli boltból. Emellett a havi raid küldetések további 3-4 órányi játékidőt kínálnak a játékosoknak és barátaiknak.

 

A SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris 2020. május 22-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.03.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes