Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A SAKURA WARS LÉLEGZETELÁLLÍTÓ HARCRENDSZERE

A SEGA ma új Sakura Wars előzetest adott ki, ami bemutatja a játék káprázatos küzdelmeit. Seijuro Kamiyama szerepében nem csak az Imperial Combat Revue kihívásaival kell szembenézned, de a világ többi revüjével is, mivel egy nagy küzdelem van készülőben. Nem sokkal azután, hogy kineveznek a Flower Division kapitányává, a felettesed, Sumire Kanzaki bejelenti, hogy Tokió felesküdött védelmezőit a feloszlatás fenyegeti. Neked és csapatodnak csak egy esélye van, hogy bizonyítson és megmentse a Flower Division hagyatékát: a Combat Revue World Games megnyerésével.

 

 

A Combat Revue World Games egy intenzív és dinamikus bajnokság, ahol a világ harci revüjei versengenek összetett színpadi előadásokkal és hatalmas mecháikkal. A játékokat azzal a reménnyel rendezték meg, hogy elősegítse az egység szellemét a különböző revük között, miközben javítja megítélésüket, lehetőséget adva ezeknek a hősöknek, hogy a reflektorfénybe lépjenek és bemutassák harci képességeiket a lakosságnak.

 

A Flower Division tagjainak különösen erős versenytársakkal kell szembenézniük, mint például Shanghai, London és Berlin harci revüi. A szabályok egyszerűek:

 

• Minden meccs egy 3-3 elleni csapatküzdelem három körrel.
• Csapatod két tagját választhatod ki, hogy veled harcoljon.
• Minden csapat az arénában elhelyezett célpontok kiiktatásával szerezhet pontokat.
• Ezek a pontok hozzáadódnak a tug-of-war jellegű sávhoz. Győzedelmeskedj a sáv minél nagyobb része, vagy a legtöbb pont megszerzésével a meccs végén.

 

A Sakura Wars főbb jellemzői:

 

• Drámai karakterinterakciók - Ismerkedj meg a színes szereplőgárdával a dinamikus LIPS dialógusrendszeren keresztül, melynek révén az, amit és ahogy mondasz, nagy hatással van kapcsolataidra a harctéren és azon túl egyaránt.
• Izgalmas leszámolások - Csapattársaiddal kialakított kapcsolatod visszaköszön minden grandiózus ütközetben, melyek tele vannak gőz hajtotta mechákkal vívott akciódús küzdelmekkel.
• Briliáns anime látványvilág - A játék káprázatosan meganimált átvezetők, friss zenék, valamint anime és JRPG szakértők által megtervezett karakterek kíséretében kalauzol el az 1940-as évek vibráló színvilágú steampunk Tokiójába.

 

Fő karaktertervező: Tite Kubo
Vendék karaktertervezők: Yukiko Horiguchi, BUNBUN, Fumikane Shimada, Ken Sugimori, Noizi Ito, Shigenori Soejima
Szereplők: Yohei Azakami, Ayane Sakura, Maaya Uchida, Hibiku Yamamura, Ayaka Fukuhara, Saori Hayami, Yuuichiro Umehara, Sumire Uesaka, Nobunaga Shimazaki, Manami Numakura, Nana Mizuki, Rie Kugimiya

 

 

A Sakura Wars 2020. április 28-án fog megjelenni PlayStation 4-re.2020.03.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes