Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ BORDERLANDS 3 RÉSZLETEKET FEDETT FEL A THE BORDERLANDS SHOW

Már a küszöbön az év/évtized/eon esküvője, amit a Gearbox és a 2K egy különleges The Borderlands Show epizóddal ünnepelt. Ha esetleg lemaradtál róla, a műsor exkluzív betekintést adott a Borderlands 3 következő kampánykiegészítőjébe - Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock -, valamint új részleteket fedett fel a játék következő szinthatár növeléséről, az új ECHOcast Extension eseményről, a Mayham Mode 2.0 frissítésről és sok másról.

 

 

A házigazda Greg Miller és Fran Mirabella egy hosszabb bemutatót tartott a 2020. március 26-án érkező Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock kiegészítő elejéről, köztük új narratív részleteket, ellenféltípusukat, egyedi zsákmányokat és sok mást felfedve.

 

Csütörtöktől a kiegészítő mellett egy szinthatárt megnövelő és egy új ECHOcast Twitch Extension eseményt hozó ingyenes frissítés is érkezik, ami minden Borderlands 3 játékos számára elérhető lesz. Ezzel a korábbi 53-ról 57-re növekszik a Vault Haunterek maximális szintje, amivel a játékosok négy további képességpontot szerezhetnek és két capstone képességet szerelhetnek fel, ami nagyot dob a játékosok tűzerején.

 

A stream rajongóknak az új Moxxtail ECHOcast Twitch Extension esemény lehetőséget ad, hogy új módokon lépjenek kapcsolatba és támogassák kedvenc streamerüket. Ez az új esemény a Twitch prémium „Twitch Bits" valutáját használva teszi lehetővé, hogy a nézők kollektívan keverjenek koktélt a közvetítőnek a játékban, ami különböző pozitív hatásokat biztosít karakterének.

 

A The Borderlands Show új részében Anthony Nicholson (Head of DLC Production) is feltűnt a Gearbox csapatából, hogy beszámoljon a Borderlands 3 áprilisban érkező újabb két ingyenes frissítéséről: a Mayhem Mode 2.0-ról és a Revenge of the Cartels szezonális eseményről. Nicholson a PAX East alkalmával felfedett részletek mellett további információkat osztott meg, köztük a kezelőfelület változásairól, Mayhem módosítókról, valamint a vadonatúj, Mayhem specifikus fegyverszerzési rendszerről.

 

A Revenge of the Cartels kapcsán Nicholson megosztotta az első részleteket: Maurice visszatér és azzal bízza meg a játékosokat, hogy iktassák ki a kartell ügynökei Borderlands-szerte. Maurice egy vadonatúj helyszínre - Mansion - küldd, ahol számos izzasztó főellenfél vár majd, a három különböző ellenséges frakcióval pedig minden végigjátszás más élményt fog nyújtani. Az esemény hat hétig fog tartani, de bármikor ki- és bekapcsolható lesz a rajongók visszajelzései alapján.

 

A további részletekért olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést: https://borderlands.com/locale-redirect.html?url=%2Fnews%2F2020-03-24-borderlands-show-cartels-mayhem-level-cap-increase%2F

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.03.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes