Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A GIGANTOSAURUS: THE GAME

A globális videójáték kiadó BANDAI NAMCO Entertainment Europe, a vezető szórakoztató animációs cég Cyber Group Studios, és a családbarát interaktív szórakoztatást képviselő Outright Games örömmel jelenti be, hogy a Gigantoasaurus sorozaton alapuló első videójáték, a Gigantosaurus: The Game mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

A Gigantosaurus: The Game keretében a játékosok felfedezhetik és kedvükre versenyezhetnek a Gigantosaurus őskori helyszínein egy egyedülálló dinoszaurusz kalandban, melynek részeként megmenthetik a világot és izgalmas futamokon vehetnek részt. A gyerekek kedvenc dinoszaurusz barátjuk egyikét - Rocky, Tiny, Mazu, Bill - irányítva fedezhetnek fel titkokat, oldhatnak meg fejtörőket és menthetik meg a napot.

 

 

A Gigantosaurus Johnny Duddle azonos című sikerkönyvén alapul. A díjnyertes Olivier Lalardoux rendezésében készült sorozat izgalmas és komikus kalandokra invitálja a gyerekeket, melynek szereplői mernek maguk lenni és felfedezni a fészkükön túli világot. Minden epizódban a kíváncsi fiatal dinoszauruszok a rejtélyes Gigantosaurus - a legnagyobb és legveszedelmesebb dínó - nyomába erednek, utazásaik során pedig szembenéznek félelmeikkel és együtt dolgozva oldanak meg problémákat. Ahogy a kíváncsi Mazu, a játékos Tiny, a félénk Bill és a bátor Rocky egyre többet tudnak meg Gigantosaurusról rájönnek, hogy mindegyikük tanulhat tőle valamit.

 

Főbb jellemzők:

 

• Légy félelmet nem ismerő vezér - Csatlakozz Rocky, Tiny, Mazu és Bill csapatához, segíts Gigantonak és menekülj meg a kihalástól.
• Dínó futam - Huppanj be versenykocsidba és száguldj el következő kalandod helyszínéig, miközben megtudod ki a leggyorsabb dinoszaurusz.
• Játsszatok együtt - Te és három barátod kedvenc dinoszauruszotokat irányítva indulhattok együtt kooperatív kalandokra.

 

A Gigantosaurus: The Game mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2020.03.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes