Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A BORDERLANDS 3 MÁSODIK KAMPÁNYKIEGÉSZÍTŐJE

A 2K és a Gearbox örömmel jelenti be, hogy elérkezett Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs esküvőjének napja a fagyos Xylourgos bolygón, avagy mától elérhető a Borderlands 3 második kampánykiegészítője, a Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Season Pass és a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részeként.

 

 

A lovecraft stílusú eljegyzési parti vendégeként másvilági erőkkel kell szembenézned, hogy Wainwright és Hammerlock kimondhassa végre a boldogító igent. Szerencsére a galaxis legvagányabb esküvőtervezője, az egykori Vault Haunter, Gaige is a segítségedre lesz, elválaszthatatlan robotbarátja Deathtrap oldalán. Ez persze még nem minden:

 

• Fedezz fel számos új helyszínt a vadonatúj Xylourgos bolygón.
• Teljesítsd a csavaros új történetet és mellékküldetéseket.
• Nézz szembe új ellenfelekkel, köztük idegen bestiákkal, mutálódott okkultistákkal és kihívást jelentő főellenfelekkel.
• Új legendás fegyverek, kaszt módosítók és más felszerelések.
• Gyűjts be új Vault Haunter fejeket, kosztümöket, jármű festéseket és interaktív szobadekorációkat.

 

A Xylourgos bolygó eléréséhez már meglévő Vault Hauntereddel, teljesítened kell a Borderlands 3 történetének ötödik epizódját, hogy megnyisd a Sanctuary III fedélzetét. Mikor készen állsz, hogy a Xylourgosra utazz, keresd a meghívódat - sárga felkiáltójellel kiemelve - Hammerlock dolgozójában.

 

Alternatívaként új Vault Hauntert is készíthetsz, hogy átugord a Borderlands 3 történetének elejét és rögtön a Xylourgos bolygóra utazz. Ha új karaktert készítés a főmenü Play, majd New Game pontját választva lehetőséged lesz választani, hogy melyik történetbe kezdesz bele.

 

A Guns, Love, and Tentacles mellett szintén mától minden játékos számára ingyenesen elérhető frissítés az alábbi újdonságokat hozza:


• A Vault Haunterek maximális szintje 53-ról 57-re növekszik.
• A Moxxtail ECHOcast Twitch Extension esemény új innovatív módokat biztosít a rajongóknak a kedvenc streamerükkel való interakcióra és támogatásra.
• A nemrég bejelentett Takedown Shakedown miniesemény újabb egy hétig folytatódik, később pedig további játékbeli események várhatók.
• Végül minden Borderlands 3 játékos, aki a következő 30 napban bejelentkezik a játékba, egy ingyenes steampunk ihletésű fegyvert és fegyverdíszt fog kapni a játékbeli levelezőrendszeren keresztül. Jelentkezz be te is, nehogy lemaradj az epikus ritkaságú Short Stick SMG fegyverről és Vapor Hoodlum díszről!

 

Emellett amennyiben lemaradtál volna róla, a Borderlands sorozat 2020. május 29-én végre Nintendo Switch-re is ellátogat a Borderlands Legendary Collection részeként, aminek tartalma: Borderlands: Game of the Year Edition, a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel. A kollekció mindhárom játéka két fős helyi osztott képernyős és négy fős internetes kooperatív játékot támogat. További részletekért látogass el a 2K.com/nintendoswitch oldalra.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2020.03.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes