Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁR ELÉRHETŐ A LIFE IS STRANGE 2 DEMÓJA

A Square Enix örömmel jelenti be, hogy már elérhető a kritikusok által elismert Life is Strange alkotói, a DONTNOD Entertainment és a Square Enix External Studios játéka, a Life is Strange 2 ingyenes demója PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

A BAFTA díjra jelölt kaland öt epizódja két testvér, a 16 éves Sean Diaz és 9 éves Daniel Diaz történetét meséli el, akiknek egy az egész életüket megváltoztató tragikus eseményt követően el kell menekülniük Seattle-i otthonukból. A helyzetet tovább bonyolítja egy izgalmas új telekinetikus erő, ami messzemenő hatást és nyomást gyakorol Sean és Daniel életére, valamint kapcsolatára. Az életük sosem lesz már olyan, mint régen.

 

„A Life is Strange 2 egy narratív élmény, amire rendkívül büszkék vagyunk. Imádjuk új főszereplőinket, Sean-t és Daniel-t, valamint a társadalmilag releváns történetet az előítéletről, veszteségről, testvériségről és reményről, ami életre kelti ezt a világot" mondta Jon Brooke, Co-Head of Studio, Square Enix External Studios. „Izgatottak vagyunk, hogy most mindenki kipróbálhatja."

 

A Life is Strange 2 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2020.03.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes