Get Adobe Flash player

 

Hír - BEFUTOTT A TRIALS OF MANA DEMÓJA

A Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy a játékosok már ma elkezdhetik epikus utazásukat a Trials of ManaTM ingyenes demójával, mentésük a teljes játékba való átvitelével pedig onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták 2020. április 24-től PlayStation 4-en vagy Nintendo Switch-en.

 

 

Az akció-RPG demójában a játékosok az elsők között fedezhetik fel a Trials of Mana hatalmas fantasy világát, összeállíthatják 3 fős csapatukat a hat egyedi karakterből, és megkezdhetik izgalmas utazásukat és küzdelmüket a gonosz erőkkel. A demóban minden hős története elejének megismerésével kipróbálhatják az összes karaktert, és megtudhatják, hogyan keresztezi egymást útjuk a gonosz elleni együttes küzdelemben.

 

Azon rajongók, akik nem tudnak választani a Trials of Mana karakterei közül, egy személyes kvízzel deríthetik ki, hogy melyik hős illik legjobban hozzájuk. Az időkorlátos kérdéssor megválaszolásával a játékosok nem csak megtudhatják, hogy melyik hőshöz hasonlít legjobban személyiségük, de a Square Enix tagsággal rendelkezők egy különleges avatár portrét is szerezhetnek. A kvíz a https://trialsofmana.square-enix-games.com/en-gb/quiz/ oldalon érhető el.

 

A Japánban eredetileg 1995-ben Seiken Densetsu 3 címen megjelent Trials of Mana keretében, a játékosok egy felejthetetlen utazás részesei lehetnek, tele izgalmas mechanikákkal, valamint emlékezetes hősökkel és gonoszokkal. A játékosok a hat egyedi karakterből három fős csapatot alkotva szerezhetnek különböző élményeket, ahogy életük kalandjára indulva fejlesztik hőseik kasztját, sajátítanak el több, mint 300 képességet, és fedeznek fel egy titkokkal és rejtélyekkel teli világot.

 

A Trials of Mana 2020. április 24-én jelenik meg PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.2020.03.18
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes