Get Adobe Flash player

 

Hír - 2K <3 Switch

A mai Nintendo Direct keretében a 2K bejelentette, hogy a BioShock®: The Collection, az XCOM® 2 Collection és a Borderlands® Legendary Collection is Nintendo Switch-re látogat 2020. május 29-én.

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Nintendo Switch-re hozhatunk néhányat legnagyobb sorozatainkból" mondta Melissa Bell, Senior Vice President & Head of Global Marketing, 2K. „Ezek legsikeresebb játékaink és sorozataink egyikei, amik több millió rajongó szívét rabolták el világszerte, most pedig Nintendo Switch-en nem csak mobilitást kapnak ezek az élmények, de egyúttal még több játékoshoz jutnak el."

 

 

BIOSHOCK: THE COLLECTION
• Éld át a díjnyertes BioShock sorozat felejthetetlen történeteit és világait a BioShock: The Collection-nel. Utazz Rapture gyönyörű és baljós városába és Columbia vidékeire a BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered és BioShock Infinite keretében összes egyjátékos kiegészítőikkel együtt Nintendo Switch-en. A BioShock: The Collection tartalma:
o BioShock Remastered: A BAFTA Gaming Awards 'Best Game' díjának 2007-es nyertese, a kritikusok által elismert BioShock felújított változata mostantól Nintendo Switch-en is élvezhető. Fedezd fel Rapture vízalatti városát, a társadalom legnagyobb elméinek menedékét, amit egy ember önhittsége egy disztópikus rémálommá változtatott. A csomag tartalmazza a játék extra tartalmait is, mint az elvetett vagy átdolgozott fejlesztői BioShock koncepciók 'Museum of Orphaned Concepts' játékbeli galériája, a játékosok fejtörőmegoldási és harci képességeit próbára tevő 'Challenge Rooms' arénák sora, és a gyűjthető tárgyakhoz kötött rendezői kommentárok, amikkel 10 'Imagining BioShock' epizód nyitható meg Ken Levine és Shawn Robertson főszereplésével.
o BioShock 2 Remastered: Nyolc évvel az első BioShock eseményei után Rapture lakói kollektivista szektává álltak össze. Ismerd meg Rapture vízalatti városát félelmetes Big Daddy védelmezőinek egyike szemein keresztül, és versenyezz az idővel, ahogy egy eltűnt lányt próbálsz megtalálni a romok között. A csomag tartalmazza a játék 'Minerva's Den' kampánykiegészítőjét és a harcközpontú 'The Protector Trials' tartalmait.
o BioShock Infinite: The Complete Edition: A BioShock sorozat harmadik részében a játékosok Columbia repülő városába látogathatnak, hogy megmentsék a rejtélyes Elizabeth-et, aki a valóság szövetét szétszaggató erővel bír, mely fogvatartója szerint a kulcs elvetemült víziójának megvalósításához az amerikai álomról. A csomag tartalmazza a játék két részes BioShock Infinite: Burial at Sea kiegészítőjét, ami bemutatja Rapture városát éppen összeomlása előtt, a 'Clash in the Clouds' harci kihívásokat, valamint a bónusz fegyvereket és felszereléseket tartalmazó 'Columbia's Finest Pack' és 'Early Bird Special Pack' csomagokat.
• A fizikai kiadás egy 16 GB-os játékkártyát tartalmaz a BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered és BioShock Infinite: The Complete Edition nyitójelenetével. A további tartalmak és kiegészítők letöltésként érhetők el.

 

XCOM 2 COLLECTION
• Lobbants lángra egy globális ellenállást, szállj szembe egy idegen fenyegetéssel és mentsd meg az emberiséget a kihalástól az XCOM 2 Collection-nel Nintendo Switch-en, melynek tartalma:
o XCOM 2: A PC Gamer és az IGN 'Best Strategy Game of 2016' címét elnyert XCOM 2 egy körökre osztott stratégiai játék, és az XCOM: Enemy Unknown folytatása. Az XCOM 2-ben idegenek uralják a Földet, akik briliáns jövőt ígérnek az emberiségnek, miközben titokban baljós terveket szőnek. A lehetetlen esélyekkel küzdő gerilla erők vezetőjeként a játékosoknak globális ellenállást kell kirobbantaniuk, hogy kiiktassák az idegen fenyegetést, és megmentsék az emberiséget a kihalástól.
o Négy DLC csomag: A gyűjtemény tartalmazza az XCOM 2 mind a négy kiegészítőjét, mint a Resistance Warrior Pack, Anarchy's Children, Alien Hunters és Shen's Last Gift.
o XCOM 2: War of the Chosen: A játékfordító kiegészítő jelentős változásokat és bővítéseket vezet be az XCOM 2 kampányába. Harcolj új ellenálló frakciók és hős karakterek oldalán, ahogy megpróbálod kiiktatni a Földet fenyegető idegeneket, valamint megakadályozni a Chosen néven ismert új ellenségeket a Commander újbóli elrablásában.

 

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION
• Háromszoros káosz, háromszoros zsákmány és háromszoros akció a Borderlands Legendary Collection-nel Nintendo Switch-en, melynek tartalma:
o Borderlands Game of the Year Edition: A mindent elindító kooperatív shooter-looter összes tartalmával és javításával. Szerelkezz fel a csilliónyi fegyverrel az egyedi RPG képeségekkel bíró négy zsoldos egyikeként. Nézz szembe a törvényen kívüliekkel Pandora elhagyatott bolygóján a nagyhatalmú idegen technológia, a The Vault nyomában.
o Borderlands 2: Játssz a hat Vault Haunter egyikeként, ahogy megpróbálod felszabadítani Pandora bolygóját az ördögi gonosztevő és CEO Handsome Jack karmaiból. Szerezz új barátokat, fegyverezd fel őket csilliónyi mordállyal és harcolj az oldalukon bosszúért és megváltásért folytatott küzdelmedben.
o Borderlands: The Pre-Sequel: Válassz a hat vadonatúj karakterből és törj utat Pandora-szerte korábban soha nem látott alacsony gravitációs vidékeken új mozdulatokkal, fegyverekkel és járművekkel. Küzdj a jövő megalomániás zsarnoka, Handsome Jack oldalán, valamint akadályod meg Pandora és holdja pusztulását.
o Játssz barátaiddal: A játékok mindegyike két fős helyi osztott képernyős és négy fős internetes kooperatív játékot támogat.
• A fizikai kiadás egy 8 GB-os játékkártyát tartalmaz a Borderlands: Game of the Year Edition-nel, amihez még egy további 6.6 GB-os letöltés szükséges. A Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel eléréséhez egy további 35 GB-os letöltés szükséges.

 

A BioShock®: The Collection, az XCOM® 2 Collection és a Borderlands® Legendary Collection 2020. május 29-én jelenik meg Nintendo Switch-re.2020.03.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes