Get Adobe Flash player

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (XONE)

 

Nézz szembe egy teljesen új régió fagyos kihívásaival a Monster Hunter: World az alapjátékkal vetekedő mennyiségű tartalmat kínáló Iceborne kiegészítőjében!

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2019.09.06
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A Monster Hunter World: Iceborne minden idők legsikeresebb Capcom játéka, a világszerte több, mint 12 millió példányban elkelt, ezzel pedig a Monster Hunter sorozat eladott példányainak számát több, mint 53 millióra duzzasztó Monster Hunter: World várva várt, hatalmas kiegészítője. A Monster Hunter World: Iceborne robosztus, már-már az alapjátékéval vetekedő méretű tartalma egy új fagyos helyszínen várja a játékosokat új történetekkel, szörnyekkel, lehetőségekkel és sok mással.

 

A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, és egy újonnan felfedezett, fogvacogtató helyszínre viszi a vadászokat, ami teljes felfedezését követően a játék legnagyobb régiójává fog válni. Ez az új helyszín ad otthont számos új és visszatérő fenevadnak, melyek készen állnak, hogy lecsapjanak a területükre bemerészkedő vadászokra, akik az új Master Rank nehézségi fokozattal tovább emelhetik a tétet. A Monster Hunter World: Iceborne az alapjátékban is megismert képesség alapú fejlődés és tárgykészítési rendszer mellett számos új lehetőséggel bővíti ki a játékosok harci repertoárját. Minderre szüksége is lesz a vadászoknak végső kihívás, a rejtélyes új főszörny, Velkhana ellen.

 

Hatalmas mennyiségű tartalom - Az Iceborne a Monster Hunter: World alapjaira építve rengeteg új kihívással és meglepetéssel várja a játékosokat.


Bemutatkozik egy új történet és a Hoarfrost Reach - A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, egy hófedte területre invitálva a játékosokat, melynek területe a történet előrehaladtával folyamatosan bővülve, végül a Monster Hunter: World legnagyobb területévé növi ki magát.


Új és visszatérő fenevadak - Az új helyszín fagyos klímája sosem látott, valamint visszatérő közönség kedvenc bestiáknak ad otthon, melyek élén a pusztító jeges támadásokra képes elder dragon főszörny, Velkhana áll.


Master Rank nehézségi fokozat - Egy vadonatúj High Rank feletti szint, ami még kíméletlenebbé teszi az új és már ismerős szörnyeket. 


Az új játékmechanikák elmélyítik a harcokat - A Slinger új funkciókkal bővül, mint például a Clutch Claw horog és a fenevadakat elszédítő Flinch Shot. Azzal pedig, hogy már készenlétbe helyezett fegyverrel is használható a Slinger, teljesen új stratégiák és lehetőségek nyílnak meg előtted a harcban.


Kiterjesztett arzenál - A 14 fegyvertípus mindegyike új kombókat és elemeket kap, ezzel újabb mélységet adva arzenálodnak.


Új felszerelések és tárgyak - Az új szörnyek új alapanyagokat is jelentenek, melyekből új felszerelés készíthető a Hoarfrost Reach kihívásainak és küldetéseinek leküzdésére.

 

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition tartalma:


Monster Hunter: World alapjáték
Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő