Get Adobe Flash player

Team Sonic Racing (PS4)

 

Versengj és nyerj csapatként a Team Sonic Racing a Sonic univerzum legkülönbözőbb helyszínein és legismertebb karaktereivel!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2019.05.21
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Team Sonic RacingTM az árkád és a pörgős kompetitív stílusú versenyzős címek legjobb elemeit kombinálva hozza el az intenzív versenyzési élményt. Versengj együtt barátaiddal és dolgozzatok csapatként az erősítők és gyorsítók megosztásával. Válassz a 3 különböző karaktertípus közül és oldj fel új, vezetési stílusodnak megfelelő testreszabási lehetőségeket járművedhez. Gyorsíts, vált sebességet és száguld Sonic(us) sebességgel!

 

Lokális és internetes többjátékos módok - 12 fős futamok, 4 fős osztott képernyős versenyek és számos offline/online mód, köztük a Grand Prix, az Exhibiton, a Time Trial és a Team Adventure.
Csapatos verseny - Versengj és nyerj csapatként. Vesd be csapat mozdulataidat társaid kisegítésére és ellenfeleid elbuktatására, vagy engedd szabadjára Team Ultimate csapásod.
Teljesítmény és külső testreszabás - Alakítsd kedvedre járműved kinézetét és irányítását.
Wisp - 14 látványos támadó és védekező eszköz a rivális csapat megelőzésének megkönnyítésére.
Adventure mód - Egy különleges sztori élmény, mely során a játékosok megismerhetik az alapvető játékelemeket és karaktereket.
Különböző karaktertípusok - 15 játszható karakter a Sonic univerzum különböző pontjairól 3 eltérő típusra osztva: Sebesség, Technika, Erő.