Get Adobe Flash player

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PS4)

 

Az Until Dawn alkotói egy újabb hátborzongató és filmszerű történetet tárnak eléd, amiben az élet és halál között lebegő szereplők sorsát döntéseid határozzák meg.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2019.08.30
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A The Dark Pictures Anthology különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, amik új hátborzongató élményeket nyújtanak a játékosoknak, minden egymástól független résszel egy új történetet, helyszínt és karaktereket mutatva be.

 

A játékosok döntéseit a mindentudó megfigyelő, a Kurátor kiséri figyelemmel. A Kurátor időtlen idők óta rögzíti saját kis részlegén az életről és halálról szóló sztorikat, melyek azonban csak apró szeletét teszik ki a valaha elmondott minden történet gyűjteményének.

 

A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első játéka, ami emberfeletti borzalmakat hoz a Dél-Csendes-óceán vidékére. Négy barát és kapitányuk egy hétvégi búvárkodásra indul, hogy felkutassanak egy állítólagos II. Világháború hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz. Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni? Minden rajtad áll. Képes vagy mindenkit megmenteni?

 

EGY HÁTBORZONGATÓAN ÚJ ÉLMÉNY


A Supermassive Games egy új, rémisztő narratív kalandra invitál, amiben legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned.

 

KÉPES VAGY MINDENKIT MEGMENTENI?


Minden karakter túlélheti a történetet, de akár kivétel nélkül meg is halhatnak. Sorsukat döntéseid határozzák meg, a halál pedig minden sarkon ott leselkedik...

 

MIT TENNÉL MEG A TÚLÉLÉSÉRT?


Minden döntésed következményekkel jár, ami egyes karakterek túlélését vagy halálát is jelentheti. Képes leszel tiszta fejjel gondolkodni, miközben a túlélésért küzdesz? Milyen döntéseket fogsz hozni?