Get Adobe Flash player

Just Dance 2020 (NS)

 

Hozd el a bulit otthonodba, és táncold át az éjszakát barátaiddal a legnagyobb slágerek ritmusára!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Zenei / Ritmusjáték
Nyelv lang
Megjelenés 2019.11.05
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Hívd össze barátaid és családod, majd táncoljatok úgy, mintha még soha a Just Dance 2020-ban! Minden idők legsikeresebb zenés videojátéksorozata*, a 67 millió eladott példánnyal** büszkélkedő Just Dance visszatér. A legújabb, legfrissebb Just Dance 40 új ütős számmal, még káprázatosabb univerzumokkal és exkluzív meglepetésekkel ünnepli, hogy már 10 éve hozza össze az embereket.

 

Csatlakozz a 120 millió játékosból álló közösséghez világszerte és lobbantsd lángra a táncparkettet mozdulataiddal! Akár van valami okod az ünneplésre akár nincs, a Just Dance minden alkalomra jó választás!

 

A Just Dance 2020 közönség kedvenc funkciókkal és 40 új slágerrel tér vissza az egész család örömére!

 

• A listavezetőktől a családi kedvencekig, az internetes jelenségektől a legújabb feltörekvő előadókig, mindenki talál valami számára megfelelőt a Just Dance kínálatában:

 

o God Is A Woman - Ariana Grande
o Skibidi - Little Big
o Vodovorot - XS Project
o Bangarang - Skrillex ft. Sirah
o Con Calma - Daddy Yankee Ft. Snow
o Bad Boy - Riton & Kah-Lo
o High Hopes - Panic! At The Disco
o Kill This Love - BLACKPINK
o Sushi - Merk & Kremont
o I like It - Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
o Policeman - Eva Simons Ft. Konshens
o Rain Over Me - Pitbull Ft. Marc Anthony

 

• Élvezd az új gyártási technikákkal megtervezett kreatív univerzumok széles kínálatát, amiket Just Dance játékban még sosem láttál!

 

• Kövesd elégetett kalóriáidat, a táncolással töltött időt és maradj motivált, miközben szórakozol a közönség kedvenc Sweat módban!

 

A Just Dance 2020 izgalmas új tartalmakkal ünnepli, hogy már egy évtizede hozza össze az embereket! 

 

• Merülj el a Just Dance-univerzumban és utazz át egy évtizednyi szórakozáson és végtelen kreativitáson a Just Dance elmúlt 10 évét tükröző ikonikus matricák digitális gyűjteményével!


• Alkoss csapatot barátaiddal és szórakozzatok együtt a Just Dance sorozat visszatérő Co-op módjában, amiben együtt játszva, kombinált pontszámmal uralhatjátok a táncparkettet!


• A kisebbek sem maradnak ki a mókából az elismert Kids móddal! Ebben a kifejezetten a legfiatalabb játékosok számára készült módban a gyermekek is élvezhetik a tánc örömeit a 8 új gyerekbarát dallal és az igényeikre szabott élményekkel.


• A Just Dance Unlimited szolgáltatás több, mint 500+ számhoz biztosít hozzáférést, amit a minden Just Dance 2020 példányhoz mellékelt előfizetéssel 1 hónapig te is élvezhetsz.

 

Légy saját műsorod sztárja! A Just Dance 2020 minden eddiginél testreszabhatóbb a továbbfejlesztett ajánlási rendszerrel 

 

• A játék táncolási szokásaidból tanulva ajánl számodra megfelelő tartalmakat a megfelelő időben. Kövesd az ösztöneidet és válaszd ki a hangulatodhoz illő tökéletes előre összeállított lejátszási listát, vagy hagyd, hogy a játék ajánljon egyet csak neked. Minden pillanatra van egy megfelelő Just Dance lejátszási lista!


• Az intuitív kezelőfelülettel a játékélmény testreszabása még sosem volt ilyen egyszerű. Válaszd ki kedvenc számaidat a folyamatosan bővülő Just Dance katalógusból és készítsd el saját lejátszási listád Just Dance bulijaidra!

 

Kapd el a ritmust! A Just Dance 2020-szal a buli sosem ér véget! 


• A Just Dance 2020-ban mindig történik valami! Látogass a felújított főoldalra a legfrissebb hírekért, szezonális eseményekért, dal és lejátszási lista ajánlásokért, valamint videókért. Lépj a World Dance Floor internetes táncparkettjére és bulizz együtt a Just Dance közösséggel a tematikus események, Happy Hours, bajnokságok és legyőzésre váró főellenfél családok forgatagában egész évben!


• Pörgesd fel a bulit a Just Dance Unlimited szolgáltatással, ami az év során még több új tartalommal és számmal fokozza a Just Dance 2020 élményeket!


* Forrás: NPD, GfK & GSD - 2017. augusztus
**Forrás: Ubisoft