Get Adobe Flash player

Collection of Mana (NS)

 

Merülj el a varázslatos Mana sorozat első három részében, köztük a Japánon kívül első alkalommal játszható Trials of Mana (Seiken Densetsu 3) világában ezzel a pompás gyűjteménnyel!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2019.08.27
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Collection of Mana egyetlen gyönyörű csomagba sűríti a Mana sorozat első három részét Nintendo Switch-re, ami tökéletes választás az utazásokra.

 

A klasszikus Mana játékok trilógiája egy kötelező gyűjtemény a régi és új rajongóknak egyaránt. Merülj el a nosztalgikus élményben, vagy éld át újra kedvenc pillanataidat, ahogy elindulsz kalandodra a Mana fantáziavilágában.

 

• Gyors mentés
Mentsd el játékállásodat bármikor és folytasd onnan, ahol abbahagytad mindhárom játékban.

 

• Zenelejátszó
Hallgasd meg a három játék klasszikus zenéit.

 

FINAL FANTASY Adventure/Mystic Quest
A játék, amivel minden elkezdődött. Válj a védelmezővé, aminek a sors rendelt, és akadályozd meg Dark Lord tervét, hogy átvegye az életfenntartó Mana Tree feletti irányítást.

 

• Képernyő módok
Válts három különböző képernyő mód között.

 

Secret of Mana
Egyetlen kard. Három játszható kalandor. Nyolc Mana Seed. Légy részese a klasszikus kalandnak, majd kelj a világ és a Mana Tree védelmére, hogy megóvd az Empire támadásától.

 

Kalandozz együtt barátaiddal a három fős lokális kooperatív módban!

 

Trials of Mana
Játssz a Mana sorozat Japánon kívül első alkalommal megjelenő harmadik részével, és légy részese az egyedi kalandnak, ami az általad választott hős és csapat köré épül!