Get Adobe Flash player

 

Hír - MINDENKINEK VAN VÉLEMÉNYE – MUTASD MEG A TIÉDET A FOOTBALL MANAGER 2020-BAN

A labdarúgás a vélemények játéka. A csapat kiválasztásától kezdve az átigazolásokon és taktikákon át, mindenkinek megvannak a maga ötletei arra, hogyan érjen el eredményeket a pályán. A Sports InteractiveTM és a SEGA® megadja az esélyt a menedzser jelölteknek, hogy megmutassák, véleményük többet ér másokénál a 2019 novemberében érkező Football Manager 2020-ban.

 

A Football Manager 2020 lehetőséget ad a játékosoknak, hogy átvegyék az irányítást kedvenc klubjuk felett, és saját kezükkel alakítsák sorsát, miközben igazi menedzseri döntéseket hozva fejlesztik és terelgetik csapatukat a siker felé vezető úton.

 

A játék ma kiadott első előzetese remekül megteremti a hangulatot és felvezeti a fontosabb funkciók bejelentését, aminek első részletei szeptember közepén várhatók a Football Manager oldalán, valamint hivatalos Twitter, Facebook, Instagram és YouTube felületein.

 


A Football Manager 2020 a nagysikerű Football Manager 2019 folytatása, ami a sorozat eddigi leggyorsabban és legjobban fogyó epizódja minden platformon. Kilenc hónappal a megjelenése után a játékosok több, mint 60%-a a mai napig havi szinten játszik vele.

 

A Football Manager 2020 2019 november elején jelenik meg PC-re.2019.08.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes