Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZTAK A BORDERLANDS 3 ELSŐ ENDGAME ÉS POST-LAUNCH TARTALMAI

A Borderlands 3 sztori kampánya nagy - mármint tényleg nagy -, de a fő küldetések teljesítése után a játék csak még tovább bővül. A 2K és a Gearbox a PAX West keretében új részleteket fedett fel a Borderlands 3 endgame tartalmairól, mint a visszatérő True Vault Hunter Mode, a Borderlands 2 Badass Rank mechanikájának a továbbfejlődése a Guardian Rank, valamint a vadonatúj, játékmenetfordító Mayhem Mode.

 

A Mayhem Mode, a True Vault Hunter Mode és a Guardian Rank fejlődési rendszer a Proving Grounds és Circle of Slaughter arénákkal kombinálva egy magával ragadó körforgást eredményez folyamatosan növekvő értékű jutalmakkal és kihívásokkal, ahogy egyre többet játszol.

 

Még ha sikerül is felülkerekedned a Borderlands 3 tartogatta minden kihíváson és kimaxolni minden Vault Haunter karaktert, még akkor is bőven akad számodra tennivaló a szezonális eseményektől az új küldetésekig és kozmetikai tárgyakig - a teljes értékű kampány kiegészítőkről nem is beszélve.

 

További részletekért olvasd el a Borderlands 3 kapcsolódó blogbejegyzését: https://borderlands.com/en-US/news/2019-08-30-borderlands-3-pax-west-reveals/

 

Ha ez nem lenne elég, a Gearbox bejelentette, hogy a Borderlands 2 VR játékosok PlayStation 4-en az ingyenes Bad Ass Mega Fun (BAMF) DLC részeként 2019. szeptember 6-án megkapják a Borderlands 2 mind a 16 kiegészítőjét. A Borderlands 2 VR továbbá 2019 őszén egy az alapjátékot és az összes kiegészítőt tartalmazó csomagban PC-re is megérkezik.

 

A Borderlands 3 interaktív képességfájával a https://borderlands.com/en-US/characters/ oldalon akár már ma felfedezheted a négy új Vault Hunter képességeit.

 

A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.09.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes