Get Adobe Flash player

 

Hír - A KÖZÖNSÉG KEDVENC ZINOGRE ÚJRA TÁMAD

A Capcom ma új előzetest adott ki, új „sokkoló" részleteket felfedve valaha volt legsikeresebb címe, a Monster Hunter: World várva várt masszív Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjéről. A videó leleplezte a közönség kedvenc, villámló farkas sárkánygyík, Zinogre visszatérését, valamint a pusztító víz alapú csapásokkal támadó Elder Dragon, Namielle új kinézetét. Az előzetesben továbbá feltűnik minden eddig bejelentett új és visszatérő szörny, Elder Dragon, alfaj és variáns is.

 

 

Zinogre a legújabb szörny, ami csatlakozik a masszív kiegészítő fenevadjainak sorához, megrázó csapásaival készen várva kihívóit. A villámló bestia leterítéséhez a vadászoknak minden Master Rank képességükre szükségük lesz, és óvatosnak kell lenniük, mikor Zinogre aktiválja feltöltött állapotát. Az előzetes továbbá első alkalommal ad részletesebb betekintést az új Elder Dragon, Namielle erejébe, ami képes kedve szerint vizet fakasztani, hogy aztán magasnyomású támadásokkal bombázza a gyanútlan vadászokat. A játékosok jobb, ha óvatosan közelítik meg és nem becsülik alá ezt az élénk, színes megjelenésű Elder Dragon-t, ami az Iceborne kiegészítőben lett felfedezve. A vadászok szörnyek és alfajok egész sorára számíthatnak a masszív kiegészítőben - és még sok vár bejelentésre!

 

A Monster Hunter World: Iceborne 2019. szeptember 6-i megjelenése előtt a játékosoknak még egyszer lehetőségük lesz belekóstolni a kiegészítő fagyos kihívásaiba a bétában, PlayStation 4-en 2019. augusztus 30. 9:00-től egészen 2019. szeptember 2. 8:59-ig, Xbox One-on pedig 2019. szeptember 2. 9:00-tól egészen 2019. szeptember 5-ig 8:59-ig. A bétában való részvételhez a Monster Hunter: World alapjáték nem szükséges. A béta lesz az utolsó alkalom, hogy kipróbáld a kiegészítő tartogatta újdonságokat, valamint négy küldetésének teljesítésével hasznos tárgyakat tartalmazó csomagokat is szerezhetsz, amik garantáltan kapóra jönnek majd a teljes játékban.

 

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Iceborne kiegészítő használatához elengedhetetlen a Monster Hunter: World, és ugyan egyes újdonságait, mint az új Slinger funkciót és a fegyver fejlesztéseket már a kezdetektől élvezhetik a játékosok, a kiegészítő történetének és küldetéseinek eléréséhez Hunter Rank 16 és az alapjáték fő történetének teljesítése szükséges.2019.08.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes